Ga met ons mee naar het land van de Ultras; Italië! Wij bieden reizen aan naar clubs waarvan wij vinden dat die aan onze kernwaarden voldoen; authentieke beleving en passie zijn daar de belangrijkste van. Dit vind je bij bijvoorbeeld clubs als Bologna, Fiorentina, Napoli, Lazio en zelf zijn wij fan van de sfeer op de Curva Nord bij Inter. Maar ook bij clubs uit de lagere divisies kom je behoorlijk aan je trekken. Denk bijvoorbeeld aan clubs als Benevento of Palermo. En wat te denken van de schitterende stadions die Italië rijk is. Tel daar de sfeer van het land, het goede eten en de mooie steden bij op en je hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke trip.

ALLE PRIJZEN ZIJN INCL. REIS (VLIEGREIS OF ROADTRIP), 2 X OVERNACHTING IN 3 of 4* HOTEL EN WEDSTRIJDTICKETS!!

Tip: Londen leent zich perfect voor de ‘Ultimate Groundhop’. Dat wil zeggen meerdere voetbalwedstrijden bezoeken tijdens één trip! Met onze unieke roadtrip voetbalreis bezorgen we jou en je vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke voetbalreis ervaring naar de Championship én de Premier League.

Waarom een voetbalreis naar de Championship?

Wil jij een voetbalwedstrijd bezoeken waar je nog de échte Engelse voetbalsfeer beleeft? Een wedstrijd in een authentiek en/of vervallen stadion dat vaak nog midden in een woonwijk staat? In dat geval raden we je enorm aan om met ons mee te gaan op voetbalreis naar de Championship, het tweede niveau van Engeland. Er is geen competitie waar de voetbal speelstijlen zo ver uit elkaar liggen. Waar de ene voetbalclub het moderne aanvallende combinatievoetbal probeert na te streven, daar speelt de andere club nog het ouderwetse, maar effectieve ‘kick and rush’. Je vindt nergens anders zo’n groot contrast, maar het maakt de voetbalsfeer er niet minder op. Integendeel zelfs, een voetbalreis naar de Championship is iets wat jij als voetbalfanaat echt eens mee moet hebben gemaakt!

logo championship

Roadtrip voetbalreizen

GroundHop XL biedt unieke voetbalreizen aan. Bij ons kunnen jij en je vrienden, familie of collega’s namelijk op roadtrip naar een voetbalwedstrijd, of meerdere voetbalwedstrijden toe. Dankzij onze luxe uitgevoerde BMW X5 wordt deze roadtrip een reis die je nooit zult vergeten. Deze BMW X5 is voorzien van een beeldscherm, PlayStation en een gevulde koelkast met bier en fris. Na de heenreis van de roadtrip komen we aan in Londen en daar zijn jullie om de voetbalwedstrijd(en) heen vrij om zelf invulling aan de dag te geven. Wij weten alles van Londen en willen jullie daar natuurlijk ook graag bij helpen.

roadtrip voetbalreis championship bmw x5

Voetbalreis Championship? Boek bij GroundHop XL

Een unieke en exclusieve voetbalreis boeken? Boek dan een voetbalreis naar de Championship via GroundHop XL. Wij bieden diverse soorten reizen naar de competitie waar je nog de échte Engelse voetbalsfeer beleeft. Dankzij ons VIP-waardig aanbod, denk aan de roadtrips, kunnen jij en je vrienden, familie of collega’s de voetbalreis van jullie leven boeken. Heb je nog vragen of zou je graag advies van ons willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Translate »