⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samen met een vriend heb ik de roadtrip naar Crystal Palace tegen Manchester united. We hebben een onvergetelijk weekend gehad waarin alles ontzettend goed geregeld was. We hebben het onwijs gezellig gehad en komen voor toekomstige voetbalreizen zeker terug.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
In januari naar Crystal Palace – Chelsea geweest met daaraan een mooi weekend Londen gekoppeld. Echt een top weekend wat gemaakt is door Groundhop XL! Een echte aanrader!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
We hebben een roadtrip geboekt naar de Londonse Derby Palace-Arsenal in de skybox op Selhurst. In de X5 naar ons zeer comfortabele hotel hartje London gebracht. Alles was tot in de puntjes geregeld! Grondhop XL is zeer flexibel en gaat zeker voor de echte voetbalsfeer. een aanrader!

Van de founder

“Van je hobby je werk maken. Je hoort het vaak om je heen, maar wie doet dat tegenwoordig? Jij? Het is iets wat mij, Robbin Elzinga (founder van GroundHop XL) een aantal jaren heeft bezig gehouden. Ik zat in een business waar ik voldoening uithaalde, maar niet waar ik gepassioneerd van raakte. Dat deed me besluiten om in 2021 GroundHop XL in het leven te roepen. Unieke voetbaltrips naar het buitenland aanbieden, dat is waar mijn hart sneller van ging kloppen.

Met GroundHop XL wil ik jou en je vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke voetbalreis ervaring laten beleven. Een exclusieve reis dat volledig naar jouw smaak kan worden ingevuld. Ga jij mee op reis voor een unieke voetbalbelevenis? Hopelijk tot snel!”

Robbin Elzinga – founder GroundHop XL

Wij bieden voetbalreizen aan naar onder andere:

Crystal Palace

Millwall FC

Fulham FC

QPR

Luton Town

AFC Wimbledon

SVE Trier Eintracht Trier

FC ST Pauli FC ST. Pauli

dresden Dynamo Dresden

Onze beloftes

  • Unieke voetbaltrips – GroundHop XL biedt unieke voetbaltrips. Onder andere skybox plekken bij Crystal Palace, een VIP roadtrip, uitwedstrijden naar alle Premier League clubs, Londen derby’s en nog veel meer!
  • Pure voetbalbeleving – GroundHop XL voetbalreizen zijn gebaseerd op het voelen van de pure passie voor voetbal. Beleef dit met ons tijdens een uitwedstrijd in de Premier League.
  • Authentieke clubs – GroundHop XL biedt reizen aan naar authentieke clubs, waaronder Crystal Palace, Millwall FC & Fulham FC. Hier beleef je nog dé echte Engelse voetbalsfeer.

Over GroundHop XL

Met GroundHop XL willen we jou de kans bieden om op een unieke manier een voetbalreis mee te maken. De klassieke Engelse voetbalbeleving is iets wat je als voetballiefhebber absoluut eens mee moet hebben gemaakt. Hetzelfde geldt voor de fanatieke Duitse voetbalsfeer. Historische en/of vervallen stadions, authentieke clubs en een pure voetbalbeleving. Dat wil jij toch ook meemaken? GroundHop XL verzorgt het voor je inclusief een gezellige reis eromheen. Voor een complete voetbaltrip van A tot Z ben je hier aan het juiste adres gekomen.

Wil jij graag weten wat we voor jou kunnen betekenen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Translate »