Giveaways en voorwaarden

Regelmatig organiseert GroundHop XL giveaways. Als dit reizen betreft dan is dit inclusief hotelovernachting, vlieg -of autoreis en wedstrijdtickets. Minimum leeftijd voor te winnen reizen is 18 jaar. Corona gerelateerde zaken zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, tests dient winnaar zelf voor zijn rekening te nemen. Uiteraard kunnen wij je informeren over regelgeving in de betreffende landen. Wanneer je een reis wint waarbij je in het uitvak plaats gaat nemen, dan gelden er strenge regels m.b.t. supporten. Zo is het verboden om de thuisspelende ploeg op welke manier dan ook aan te moedigen. Hou daar rekening mee want anders kan je veiligheid niet gegarandeerd worden. Daarnaast is het ook nog eens strafbaar.

Wanneer wij skyboxtickets weggeven betreft dit alleen de tickets voor de betreffende wedstrijd. Dit is incl. drankjes gedurende de wedstrijd, alle overige zaken zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, reis en verblijf zijn voor eigen rekening.

Het kan zijn dat er door bijvoorbeeld COVID inreisbeperkingen zijn voor heen -en/of terugreis naar de UK. Mocht dit zo zijn dan behoudt GroundHop XL zich het recht voor om een andere wedstrijd aan te bieden aan de prijswinnaar.

Met GroundHop XL wil ik jou en je vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke voetbalreis ervaring laten beleven. Een exclusieve reis die volledig naar jouw smaak kan worden ingevuld. Ga jij mee op reis voor een unieke voetbalbelevenis? Hopelijk tot snel!”

Robbin Elzinga – founder GroundHop XL

Wij bieden voetbalreizen aan naar onder andere:

Crystal Palace

Millwall FC

Fulham FC

QPR

Luton Town

AFC Wimbledon

SVE Trier Eintracht Trier

FC ST Pauli FC ST. Pauli

dresden Dynamo Dresden

Onze beloftes

  • Unieke voetbaltrips – GroundHop XL biedt unieke voetbaltrips. Onder andere skybox plekken bij Crystal Palace, een VIP roadtrip, uitwedstrijden naar alle Premier League clubs, Londen derby’s en nog veel meer!
  • Pure voetbalbeleving – GroundHop XL voetbalreizen zijn gebaseerd op het voelen van de pure passie voor voetbal. Beleef dit met ons tijdens een uitwedstrijd in de Premier League.
  • Authentieke clubs – GroundHop XL biedt reizen aan naar authentieke clubs, waaronder Crystal Palace, Millwall FC & Fulham FC. Hier beleef je nog dé echte Engelse voetbalsfeer.

Over GroundHop XL

Met GroundHop XL willen we jou de kans bieden om op een unieke manier een voetbalreis mee te maken. De klassieke Engelse voetbalbeleving is iets wat je als voetballiefhebber absoluut eens mee moet hebben gemaakt. Hetzelfde geldt voor de fanatieke Duitse voetbalsfeer. Historische en/of vervallen stadions, authentieke clubs en een pure voetbalbeleving. Dat wil jij toch ook meemaken? GroundHop XL verzorgt het voor je inclusief een gezellige reis eromheen. Voor een complete voetbaltrip van A tot Z ben je hier aan het juiste adres gekomen.

Wil jij graag weten wat we voor jou kunnen betekenen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Translate »