Voor een voetbalreis naar Engeland hebben wij bij GroundHop XL een uitgebreid aanbod. Niet zomaar een aanbod, maar voetbalreizen waarbij je de pure voetbalbeleving zult ervaren. Wij bieden unieke plekken aan bij clubs waar je nog de échte Engelse voetbalsfeer beleeft. Bijvoorbeeld tijdens Londen derby’s, een uitwedstrijd in Engeland en/of in een historische Engelse voetbaltempel. Wat je wens voor een unieke Engelse voetbalreis, naar authentieke clubs ook is, GroundHop XL maakt het mogelijk. Standaard reizen naar clubs als Arsenal, of bijvoorbeeld Manchester City zul je echter bij ons niet snel vinden. Deze clubs bieden wij wel aan als uitwedstrijden. Voor reizen naar clubs als Crystal Palace, Millwall FC, Luton Town, Wimbledon, QPR en/of bijvoorbeeld Fulham, ben je bij GroundHop XL aan het juiste adres. Daarnaast verzorgt GroundHop XL een paar keer per seizoen een aantal groundhop reizen. Daar combineren wij in een aantal dagen meerdere wedstrijden naar eerdergenoemde clubs.

Wil jij ook een onvergetelijke voetbalreis naar Engeland boeken? Bekijk dan hieronder ons scherp geprijsde aanbod. Samen zorgen we voor een Engelse voetbalreis ervaring die je je hele leven zult herinneren.

ALLE PRIJZEN ZIJN INCL. REIS (VLIEGREIS OF ROADTRIP), 2 X OVERNACHTING IN 3 of 4* HOTEL EN WEDSTRIJDTICKETS!!

West Ham – Wolverhampton 3-daagse Road-trip: weekend van 1 oktober
West Ham – Wolverhampton 3-daagse Road-trip: weekend van 1 oktober

Inclusief hotelovernachtingen (3 of 4* hotel)

Inclusief wedstrijdticket

Engeland, Premier League, Londen

€499,00

Waarom een voetbalreis naar Engeland?

Engeland, de grootste voetbalwalhalla ter wereld. Het land waar het voetbalspel dat overal ter wereld wordt gespeeld is bedacht. Tevens het land dat bekend staat om haar unieke voetbalsfeer in historische stadions. Dat zouden toch alleen al voldoende redenen moeten zijn om een voetbalreis naar Engeland te boeken? Echter, Engeland biedt nog veel meer. De hoofdstad Londen leent zich namelijk perfect voor onze ‘Ultimate Groundhop’. Hiermee bezoek je in vier dagen drie wedstrijden (afhankelijk welke wedstrijden er worden gespeeld) en ben je tussendoor vrij om de dag zelf invulling te geven. Zo kun je je voetbalreis combineren met een citytrip in Londen. Wij helpen je uiteraard graag om de mooiste plekken van deze miljoenenstad te bezoeken.

Premier League of Championship?

De vraag die we met regelmaat krijgen is wat leuker is: de Premier League of Championship? Om daar het juiste antwoord op te geven is het echt afhankelijk wat jij het liefst wil zien tijdens je voetbalreis naar Engeland. Wil je graag de hedendaagse sterren bekijken en hecht je veel waarde aan het voetbalniveau? Dan luidt ons advies om een Premier League wedstrijd te bezoeken, bijvoorbeeld in onze skybox zitplekken bij Crystal Palace. Vind je het alleen leuker om klassieke of vervallen Engelse voetbalstadions (vaak midden in woonwijken) te bezoeken waar je nog die typische Engelse voetbalsfeer mee zult maken? Pak dan absoluut een Championship wedstrijd mee, maar ook wedstrijden in lagere Engelse niveaus zijn dan enorm aan te raden.

voetbalreis engeland crystal palace

Voetbalreis Engeland? Boek bij GroundHop XL

Een unieke en exclusieve voetbalreis boeken? Boek dan een voetbalreis naar Engeland via GroundHop XL. Wij bieden diverse soorten reizen naar Engeland. Het land waar men voetbalgek is en dat bekend staat om haar unieke voetbalsfeer en historische stadions. Dankzij ons VIP-waardig aanbod, denk aan de ‘Ultimate Groundhop’ kunnen jij en je vrienden, familie of collega’s de voetbalreis van jullie leven boeken. Heb je nog vragen of zou je graag advies van ons willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Translate »