Een voetbalreis naar een Champions League wedstrijd, het grootste clubvoetbal-toernooi ter wereld, dat wil jij toch ook? Historische en gigantische voetbaltempels, spectaculair voetbal en een heerlijke cupsfeer. De Champions League biedt het allemaal. GroundHop XL biedt reizen aan naar verscheidene deelnemende clubs. Staat de wedstrijd waar jij graag naartoe zou willen er niet tussen? Neem contact met ons op om te horen wat wij kunnen regelen. Bij GroundHop XL is het zelfs mogelijk om bij bepaalde wedstrijden in het uitvak plaats te nemen.

ALLE CHAMPIONS LEAGUE REIZEN ZIJN INCL. REIS (VLIEGREIS OF ROADTRIP), 1 X OVERNACHTING IN 3 of 4* HOTEL EN WEDSTRIJDTICKETS!!

Lijkt dit jou, je vrienden, familie of collega’s ook wat? Bekijk dan meteen onderstaand ons aanbod voetbalreizen naar Champions League wedstrijden.

CL: Borussia Dortmund – FC Sevilla, 11 oktober hotel + wedstrijd
CL: Borussia Dortmund – FC Sevilla, 11 oktober hotel + wedstrijd

Inclusief hotelovernachtingen (3 of 4* hotel)

Inclusief wedstrijdticket

Champions League, Duitsland

€299,00

CL: Borussia Dortmund – Manchester City, 25 oktober hotel + wedstrijd
CL: Borussia Dortmund – Manchester City, 25 oktober hotel + wedstrijd

Inclusief hotelovernachtingen (3 of 4* hotel)

Inclusief wedstrijdticket

Champions League, Duitsland

€299,00

Exclusieve voetbalreis naar de Premier League van Engeland

Als voetballiefhebber kan het bijna niet missen dat je weet wat de Premier League is. De grootste voetbalcompetitie ter wereld behoeft dan ook eigenlijk geen uitleg. De vraag is niet of je een voetbalreis naar de Premier League wilt boeken, maar op wat voor manier. Bij GroundHop XL heb je de keuze uit diverse reizen. Van een exclusieve voetbalreis in de skybox van Crystal Palace tot een unieke uitwedstrijd in het legendarische Old Trafford van Manchester United. Je vindt het bij GroundHop XL.

logo premier league

Skybox Crystal Palace

Een van de Premier League clubs waar wij voetbalreizen naar aanbieden is Crystal Palace. Bij deze historische voetbalclub, die alweer sinds 2013 onafgebroken in de Premier League speelt, beleef je nog de échte Engelse voetbalsfeer. Het historische Selhurst Park staat bekend als sfeervol stadion waar ‘The Eagles’ (bijnaam van Crystal Palace) met luid gezang worden toegejuicht. GroundHop XL biedt bij Crystal Palace 10 unieke skybox zitplekken aan. Op deze manier kun je een Premier League wedstrijd wel heel speciaal bijwonen.

skybox zitplekken crystal palace

Voetbalreis Premier League? Boek bij GroundHop XL

Een unieke en exclusieve voetbalreis boeken? Boek dan een voetbalreis naar de Premier League via GroundHop XL. Wij bieden diverse soorten reizen naar de grootste voetbalcompetitie ter wereld. Van skybox plekken bij Crystal Palace tot het bezoeken van uitwedstrijden in majestueuze voetbaltempels. Dankzij ons VIP-waardig aanbod, denk aan de ‘Ultimate Groundhop’ kunnen jij en je vrienden, familie of collega’s de voetbalreis van jullie leven boeken. Heb je nog vragen of zou je graag advies van ons willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Translate »