Ben jij – net als wij – een echte Groundhopper en wil je graag eens een uitwedstrijd in Engeland bezoeken? GroundHop XL biedt de unieke mogelijkheid om uitwedstrijden van Crystal Palace tegen Engelse grootmachten zoals Manchester City en Liverpool te boeken. In Engeland zijn de ‘awaydays’ soms nog wel populairder dan de thuiswedstrijden. Met name in de Londense derby’s. Grote aanraders zijn dan ook de uitwedstrijden tegen Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur en West Ham United.

ALLE PRIJZEN ZIJN INCL. REIS (VLIEGREIS OF ROADTRIP), 2 X OVERNACHTING IN 3 of 4* HOTEL MET ONTBIJT EN WEDSTRIJDTICKETS!!

Tip: De grootste rivaal van Crystal Palace is Brighton & Hove Albion. Een langdurige rivaliteit waarvan de onderlinge wedstrijd ook wel bekend staat als de M23 derby. Wil jij deze van dichtbij bijwonen? Boek dan bij GroundHop XL de uitwedstrijd naar Brighton. Gegarandeerd een onvergetelijke voetbalreis ervaring!

Uitwedstrijd in Engeland bezoeken

De ‘awayday culture’ is een waar fenomeen in Engeland. Dit heeft vanaf de jaren ’70 enorm aan populariteit gewonnen doordat harde kernen zworen hun clubs door het hele land te volgen. Met name de uitwedstrijden naar de iconische stadions Anfield (Liverpool) en Old Trafford (Manchester United) zijn zeer geliefd. Willen jij en je vrienden, familie of collega’s altijd al eens een uitwedstrijd in Engeland bezoeken? GroundHop XL maakt het mogelijk met uitwedstrijden van Crystal Palace. Dankzij onze skybox plekken bij ‘The Eagles’ (bijnaam van Crystal Palace) mogen wij tickets voor uitwedstrijden afnemen. Een unieke mogelijkheid die je niet gauw bij andere voetbalreis organisaties zult aantreffen.

uitwedstrijden engeland old trafford

Waarom Crystal Palace?

Crystal Palace is een historische voetbalclub uit Londen. De fans zijn zelfs van mening dat het de oudste professionele voetbalclub van de wereld is. De club heeft een trouw aanhang waarvan de meest fanatieke zichzelf de ‘Holmesdale Fanatics’ noemen. Het is deze ultras groep die ook veel bij awaydays aanwezig zijn. In het Premier League seizoen speelt Crystal Palace 19 uitwedstrijden. Maar liefst 6 wedstrijden daarvan zijn ware derby’s. Hiervan zijn vijf Londen derby’s (tegen Arsenal, Brentford, Chelsea, West Ham United en de Spurs) en één de M23 derby tegen Brighton Hove & Albion. Wij hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat zulke wedstrijden een genot zullen zijn om bij te wonen. En dan hebben we nog niet eens de uitwedstrijden tegen een Liverpool of Manchester United benoemd!

Uitwedstrijd Engeland boeken bij GroundHop XL

Een unieke en exclusieve voetbalreis boeken? Boek dan een uitwedstrijd in Engeland via GroundHop XL. Bij ons kun je terecht voor alle uitwedstrijden van Crystal Palace. Van de Londen derby’s tot uitwedstrijden naar het historische Anfield en Old Trafford. Een uitwedstrijd in Engeland is iets wat je niet gauw bij andere voetbalreis organisaties zult zien, helemaal niet in de Premier League. Heb je nog vragen of zou je graag advies van ons willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Translate »