De VIP voetbalreizen is wat GroundHop XL zo uniek maakt. Met skybox plekken bij Crystal Palace, een Ultimate Groundhop naar Londen en de mogelijkheid tot een roadtrip met onze BMW X5 zorgen wij voor een onvergetelijke voetbalreis voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Wil jij de meest exclusieve voetbalreis ervaring meemaken voor een scherpe prijs? Kies dan voor de roadtrip voetbalreis van GroundHop XL. Welke wedstrijden je ook bezoekt, een grotere VIP-ervaring zul je niet meemaken.

ALLE PRIJZEN ZIJN INCL. REIS (VLIEGREIS OF ROADTRIP, 2 X OVERNACHTING IN 4* HOTEL MET ONTBIJT EN WEDSTRIJDTICKETS!!

Voor een onvergetelijke VIP voetbalreis ervaring kies je voor één van de onderstaande voetbalreizen. Kan je niet jouw gewenste voetbalreis vinden? Vraag dan gerust naar onze voetbalreis op maat.

GroundHop XL Mystery Voetbalreis weekend Platinum pakket
GroundHop XL Mystery Voetbalreis weekend Platinum pakket

Inclusief hotelovernachtingen (3 of 4* hotel)

Inclusief wedstrijdticket

€999,00

Waarom VIP voetbalreizen?

VIP voetbalreizen zijn de reizen die ervoor zorgen dat het onvergetelijk wordt. Een voetbalreis kan door iedereen worden gedaan. Maar voor zo’n dergelijke voetbalreis ben je al snel minimaal drie dagen van huis. Je moet namelijk niet alleen rekening houden met de reis naar je buitenlandse bestemming toe, het bekijken van de voetbalwedstrijd of voetbalwedstrijden en de reis terug. Nee, daar tussenin is er vaak ook nog zoveel mogelijk. Van de overnachting tot het bekijken van bezienswaardigheden in de stad/omgeving van je bestemming. Bij GroundHop XL zorgen we voor een VIP ervaring van A tot Z. Dat doen we bijvoorbeeld met onze unieke roadtrip voetbalreis, maar ook met skybox plekken bij de historische Premier League club: Crystal Palace.

vip voetbalreizen roadtrip bmw x5

Aanbod

Bij GroundHop XL vind je een divers aanbod voetbalreizen. Dat geldt ook voor de VIP mogelijkheden. Zo kun je er voor kiezen om een roadtrip voetbalreis te boeken. Samen rijden we dan in een luxe uitgevoerde BMW X5 naar Londen om daar een onvergetelijk voetbalweekend te beleven. Uitermate geschikt voor vriendengroepen! Een andere mogelijkheid is het bezoeken van een Premier League wedstrijd op een wel heel unieke manier. Bij GroundHop XL bieden we namelijk skybox plekken aan bij Crystal Palace. Deze historische voetbalclub speelt in het sfeervolle Selhurst Park en komt dus uit op het hoogste niveau van Engeland.

VIP voetbalreis boeken bij GroundHop XL

Een unieke en exclusieve voetbalreis boeken? Boek dan een VIP voetbalreis via GroundHop XL. Een grotere VIP ervaring zul je nergens anders meemaken. Van een roadtrip voetbalreis tot het bezoeken van een Premier League wedstrijd in een skybox. Ons aanbod kan met recht als VIP worden bestempeld. Heb je nog vragen of zou je graag advies van ons willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Translate »